BiB specialist in BoV afvullingen

Al meer dan 20 jaar is BIB is co-packer én co-creator van spray-systemen op basis van natuurlijke druk, zonder drijfgas.
In samenwerking met professionele afnemers ontwikkelt BIB drijfgasloze spray-systemen die zich onderscheiden op de markt.

Handig, veilig, opvallend en duurzaam. De veelzijdige Bag-on-Valve aerosols en het unieke AtmosSpray zijn inzetbaar voor een brede range eindproducten met verschillende viscositeiten zoals crèmes, lotions, gels, alcohol- of wateroplossingen, vetten en oliën.

BIB spray solutions worden toegepast in uiteenlopende marktsegmenten, waaronder cosmetica, farmaceutica, dierverzorging, plantbescherming, household care, outdoor producten, automotive en industriële producten.

BIB biedt een full service concept en heeft alle expertise voor het gezamenlijk ontwikkelen van spray systemen in huis. Van het uitwerken van een idee en het mengen van een product tot en met het afvullen en de distributie.

Een modern, goed geoutilleerd lab met hoogwaardige afvul- en controleapparatuur, waar onder HPLC, begeleiden het hele ontwikkelingstraject alsook meng- en afvul proces.

De producten worden met Zwitserse precisie afgevuld op state-of-the-art afvul lijnen.

Kortom; BIB levert outstanding spray solutions met unique shelf propositions.

Logo